Win actie: method X Morag Myerscough

Limited edition.
Win actie: method X Morag Myerscough

Schoonmaakmerk method heeft samen met de Britse artist en designer Morag Myerscough een kleurrijke designer collectie ontwikkeld. Enne, wij mogen nu 5 pakketten weggeven inclusief een toffe LOVE-print (A3) in zwarte lijst, ontworpen door de designer. 

Duurzaam 

Het merk method heeft een nieuwe manier van schoonmaken geïntroduceerd. Met stijlvolle én biologisch afbreekbare producten, op basis van plantaardige ingrediënten, waarmee je goed kunt poetsen en die ook nog heerlijk ruiken. Het merk ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle producten die zij de wijde wereld insturen een toonbeeld zijn van duurzaamheid, het gebruik van veilige en ecologische middelen en een verantwoord productieproces. Enne, de verpakkingen van method zijn gemaakt van recycled plastic én geheel recyclebaar! 

Morag x Method

Onder het motto "look good, do better" introduceert method een limited edition met de geur juicy watermeloengecrushte munt, een vleug koriander en basilicum. Ontworpen door artist en designer Morag Myerscough. Bij het zien van het product wordt je direct enthousiast, want wat een kleurenexplosie! "Ik wilde een ontwerp creëren dat instant een designelement toevoegt aan het interieur. Op deze manier wordt een alledaagse handeling als schoonmaken verrassend vrolijk en positief", aldus Morag. 

Winnen 

Je maakt nu kans op 1 van de 5 pakketten met daarin twee limited edition flessen én een hele toffe (A3) LOVE-print (inclusief zwarte lijst), die ontworpen is door Morag! Wat je moet doen? Vul het onderstaande winformulier in, doe een schietgebedje en wie weet heb jij straks prijs. enne, Enne, als je het nog niet hebt gedaan, vergeet je onze Facebookpagina én Instagram niet te liken? 

Voorwaarden

Deze actie loopt t/m 31 augustus. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Marie Claire niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.  

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e5300030ac66', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });