Frost yourself! Een reboot van 'How to Lose a Guy In 10 Days' is in de maak

Yeheess!!
Frost yourself! Een reboot van 'How to Lose a Guy In 10 Days' is in de maak

Heel goed nieuws voor fans van de ultieme cultklassieker How to Lose a Guy in 10 Days! Een moderne versie van de bekende romcom is in de maak en daar zijn wij heel blij mee.   

Cultklassieker 

Lees ook: Nicolette van Dam helemaal klaar met Bas Smit

In de klassieke film volg je het leven van Andie Anderson (Kate Hudson), een how-to columnist van het tijdschrift Composure. Zij maakt een deal met haar hoofdredacteur om een verhaal te schrijven over het daten én dumpen van dezelfde man in 10 dagen. Tegelijkertijd heeft Benjamin Barry (Matthew McConaughey), een succesvolle reclamemaker, een weddenschap met zijn baas dat hij elke vrouw verliefd op hem kan laten worden. Uiteraard ook binnen tien dagen. Enne, je raadt het al maar hij en Andie crossen elkaars pad wat voor hilarische momenten zorgt. 

Reboot

De reboot wordt geschreven door komiek Guy Branum en zal in productie worden genomen door streaming platform Quibi. Helaas is er nog geen releasedatum of casting nieuws naar buiten gebracht. Hopelijk keert de originele cast terug en zien we hoe het nu met Andie en Benjamin gaat of een cameo zou ook al goed genoeg zijn. Enne, hopen dat er net zulke fijne quotes als:  "Does Princess Sophie want to come out and play?" en "Women of New York, frost yourselves!" in de nieuwe film zitten.

Bron: Vogue US | Beeld: How to Lose a Guy in 10 Days

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2f4efacd99e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });