Meghan Markle ontwerpt kledinglijn

Jaaaa!
Meghan Markle ontwerpt kledinglijn

Naast actrice, hertogin en beschermvrouwe, mag Meghan Markle ook ontwerpster op haar cv zetten. Voor de stichting Smart Works is de 37-jarige aan het ontwerpen geslagen en heeft ze samen met een aantal merken kleding ontwerpen.

Sollicitatie

Lees ook: 'Meghan en Harry gaan alweer verhuizen'

Ondanks dat ze voor het september issue van de Britse Vogue gasthoofdredactrice is, is Meghan heus niet opeens van plan een carrière in de mode-industrie te beginnen. De kledinglijn die ze onder anderen met bestie Micha Nonoo en kledingmerken Jigsaw en M&S ontwierp, is namelijk speciaal bedoeld voor solliciterende vrouwen die het niet breed hebben.

De gratis kleding die hen wordt aangeboden wanneer ze een sollicitatie hebben, waren naar de mening van Meghan niet altijd even passend genoeg. En dus besloot ze haar handen uit de mouwen te steken.

Gratis kleding

Inmiddels is er een mooie lijn aan geschikte werkkleding ontworpen. Wanneer jij een item uit deze collectie koopt, wordt eenzelfde item ook in de rekken van Smart Works gehangen.

Oftewel: hoe meer kleding er van de lijn verkocht wordt, hoe meer items uit de collectie gratis beschikbaar worden gesteld. Iets waar Smart Works erg blij mee is. "We floreren onder het beschermheerschap van de hertogin en kijken vol enthousiasme uit naar de plannen van dit najaar."

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BSR 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2f662121f80', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });