'Meghan en Harry gaan alweer verhuizen'

America it is.
'Meghan en Harry gaan alweer verhuizen'

Is hun nieuwe onderkomen Frogmore Cottage in Windsor net voor drie miljoen euro verbouwd, staat er volgens de geruchten alweer een verhuizing op de planning voor Meghan en Harry. De twee zouden namelijk naar Meghans geboorteplaats Los Angeles gaan verhuizen.

Moeder en oma

Lees ook: Zien: Meghan Markle's cover voor Britse Vogue

De twee zouden niet alleen het vaak druiligere Londen voor het zonnige klimaat van Los Angeles willen verruilen, het royal couple zou samen met hun baby Archie dichter in de buurt van Meghans moeder Doria willen wonen. 

Samenwerking met Oprah

Ook zijn de twee op dit moment druk bezig met een project in samenwerking met Oprah Winfrey. Het drietal is naar verluidt bezig met een tv-serie over psychische gezondheid en dus is het ideaal als Harry en Meghan vaker in de big city aanwezig kunnen zijn. 

"Dit project met Oprah is een belangrijk onderdeel van hun plan om de Amerikaanse markt te stimuleren en zo donateurs te werven voor hun nieuwe foundation. Mede daarom zijn ze op zoek naar een woning in Amerika. En natuurlijk woont Doria in Los Angeles", vertelt koninklijk correspondent Emily Andrews aan The Sun.

Hoewel er door de koninklijke familie nog niks bevestigd is, zal koningin Elizabeth naar verwachting niet heel blij zijn met deze move.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f035ec67ce91', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });