Is dit jou opgevallen in het zevende seizoen van Orange is the New Black?

Van Nederlandse bodem.

Lees ook

In het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black eet personage Natalie ‘Fig’ Figueroa een pure chocoladereep van Tony’s Chocolonely. De reep is vrij prominent in beeld en ze noemt het Nederlandse merk ook nog eens bij naam in de scène. Was het jou opgevallen?

Verrassing

Lees ook: Zien: Meghan Markle’s cover voor Britse Vogue

Het was een totale verrassing, vertelt een woordvoerder van de Amerikaanse tak van het merk aan BuzzE. “We vinden het natuurlijk echt helemaal geweldig.”

Hoe de makers erop kwamen om voor een reep van Tony’s te kiezen, weet de zegsvrouw niet. “We hebben geen idee hoe het de show in is gekomen. We hebben wel vaker repen gestuurd naar producenten van Netflix-series, maar we hebben er niet voor betaald om het de serie in te krijgen. Het is dus organisch gebeurd, ze vinden onze chocola vast heel lekker.”

Teaser

Al in de teaser van de zevende reeks van de populaire Netflix-serie, die sinds vrijdag te streamen is, was de reep te zien. Het was dan ook feest in het pand in Portland toen de medewerkers het filmpje zagen. “We hebben met z’n allen staan gillen”, blikt de zegsvrouw terug. Volgens haar is het ook het seriedebuut van Tony’s Chocolonely in de Verenigde Staten. “Echt zo gaaf.”

Bron: Grazia | Beeld: Orange is the New Black

Laatste nieuws

Zie ook