doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Zien: Meghan Markle's cover voor Britse Vogue

Meghan is gasthoofdredacteur.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Zien: Meghan Markle's cover voor Britse Vogue

De geruchten gingen al een tijdje, maar is nu eindelijk bevestigd: Meghan Markle is de gasthoofdredacteur van het septembernummer van de Britse Vogue

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Cover

Lees ook: Meghan Markle keert toch terug in Suits

Maar voor wie had gehoopt op een waanzinnige cover met Meghan erop, guess what: net als alle andere dingen pakte ze het ook dit keer anders aan. 

Zo koos ze er zelf voor niet te poseren voor de cover, omdat dat "opschepperig" over zou kunnen komen. In plaats daarvan richt Meghan de schijnwerpers op vijftien vrouwen die ze bewondert. Het zestiende vakje op de cover staat voor een spiegel, een idee van de voormalige actrice, waarmee ze de lezers wil aanmoedigen om het beste in henzelf naar boven te halen.

Belangrijke eis

Ook had de 37-jarige een belangrijke eis voor de cover: de sproeten mochten absoluut niet worden weggehaald met Photoshop. Voor fotograaf Peter Lindbergh, die Meghan een paar jaar terug fotografeerde voor haar onthullende interview in Vanity Fair, geen enkel probleem. "Ik ben dol op sproetjes!"

Meghan is overigens al een lange tijd met het nummer bezig. Zo zat ze in januari al om de tafel met editor in chief Edward Enninful, waar uiteraard de cover gelijk ter sprake kwam. Hier kwam gelijk naar voren dat Meghan niet zelf, maar andere vrouwen op de cover wilde. En dat is gelukt!

In het september issue wordt de hertogin geïnterviewd door de voormalige first lady Michelle Obama. Ook prins Harry heeft meegewerkt aan het interview. Zo interviewde hij biologe en onderzoeker Jane Goodall.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door British Vogue (@britishvogue) op

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BSR

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');