Deze films en series kun je in augustus verwachten

Bingen maar!
Deze films en series kun je in augustus verwachten

Elke maand zetten we een paar fijne nieuwkomers voor je op een rij. Dit kun je verwachten op Netflix én Videoland in de maand augustus. 

Videoland: Scrubs - 5 augustus

Lees ook: 9 tekenen dat jouw Netflix binge-gedrag out of control is

Een soort Friends gehalte in een Grey's Anatomy setting. De serie speelt zich af in het vreemde Sacred Heart ziekenhuis, waar humor en tragedie dicht bij elkaar liggen. De onvoorspelbare dagen worden afgesloten met hilarische resultaten. Videoland komt nu met alle 9(!) seizoenen. 

Videoland: Mean Girls - 14 augustus

Een film waar menigeen erg blij van wordt, want het is een echte cult klassieker. So fetch! Mean Girls laat op een overdreven manier de stereotyperende kliekjes van de middelbare school zien. Enne, dat zorgt uiteraard voor hilarische en dramatische momenten. Bingen maar! 

Netflix: Pitch Perfect 2 - 2 augustus

Nog een cult klassieker: Pitch Perfect 2. De Barden Bellas zijn terug van weggeweest. Dit keer pakken ze het groter aan door mee te doen aan een internationale a-capellawedstrijd. Winnen de Amerikanen van hun Europese rivalen?

Seizoen drie van Dear White People is vanaf aankomende vrijdag te bingen op Netflix. De serie laat op een grappige wijze zien hoe jonge donkere studenten omgaan met racisme op hun Ivy League universiteit die lang niet meer zo liberaal is. 

Netflix: Cable Girls - 9 augustus

De serie volgt vier vrouwen die een telefoonmaatschappij opzetten in Madrid. Klinkt simpel? Think again! Want de serie speelt zich af in de jaren '20. Enne, in dat tijdperk was het voor vrouwen alles behalve normaal om ondernemend te zijn. Seizoen vier is vanaf 9 augustus te bewonderen op Netflix. 

Bron: Videoland, Netflix-Nederland, NSMBL, Vogue | Beeld: Cable Girls

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dcf318da197d', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });