7 redenen waarom onenightstands goed zijn

You go girl!
7 redenen waarom onenightstands goed zijn

Krijg jij scheve blikken van vriendinnen als jij zo nu en dan een onenightstand hebt? Dat zij misschien al gesetteld zijn of er geen behoefte aan hebben, hoeft natuurlijk niet te betekenen dat jij dit ook wil. Enne, je hoeft je ook echt niet schuldig te voelen als je weleens met een random man mee naar huis gaat. En wel om deze redenen:

1/ Het is leuk
Want sex is fijn en iedereen heeft er weleens behoefte aan. Need we say more?

Lees ook: Deze simpele activiteit maakt je gelukkiger en geeft je sexleven een boost

2/ Het geeft je een ego boost
Dat jij iemand tijdens het stappen zo hebt weten te versieren dat hij/zij met je mee naar huis wil of jij meevraagt, streelt je ego natuurlijk enorm. En dat is ook weleens fijn.

3/ Beter dan friends with benefits
Hoe je het ook wendt of keert, de kans is groot dat een van de twee op een gegeven moment tóch gevoelens voor de ander krijgt. Als deze niet wederzijds zijn, kan dat behoorlijk pijnlijk zijn...

4/ Je kunt je van een andere kant laten zien
Als het goed is, zie je diegene nooit meer terug dus je kunt je echt even van je bad girl kant laten zien. Want ach, hij/zij kent je verder toch niet.

5/ Om over je ex heen te komen
Let's face it, er is nu eenmaal geen betere manier om over je ex heen te komen dan om met anderen in contact te komen.

6/ Je hoeft diegene nooit meer te zien
Als je uit bent op één ding en geen zin meer hebt om diegene daarna nog eens te zien, dan doe je dat toch niet? Het heet niet voor niets een onenightstand.

7/ Het kan, dus waarom niet?
Nu je nog single bent, kun je nog uitspoken wat je kan zonder dat je een scheve schaats rijdt.

Bron: Metro UK | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e2cb0521cbe4', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });