Deze 7 beautytips voor in het vliegtuig wil je weten

Graag gedaan.
Deze 7 beautytips voor in het vliegtuig wil je weten

Hoe lang of kort je vliegreis ook duurt, de verandering van de luchtdruk en vochtigheid tasten je looks altijd aan. Je zult merken dat je gezicht wat droger voelt, je haar in de klitten raakt en dat je soms zelfs met puffy wallen uitstapt. Marie Claire zet 7 tips voor je op een rij om deze narigheid zoveel mogelijk te beperken.

Zeven beautytips:

Lees ook: Met deze bijzondere truc smaakt je vliegtuigvoedsel veel beter

1/ Poeder je lokken
Bijvoorbeeld met een droogshampoo, dit werkt tegen een vette coupe. Let er wel op dat je geen spuitbussen mee mag nemen, dus spray je haar vooraf in.

2/ Sjaal in je haar
Zo houd je je lokken bij elkaar en heb je minder kans dat je na de vlucht met een verpest kapsel het vliegtuig uitkomt.

3/ Voedende oogpads
Neem oogpads mee die je kunt gebruiken als je je op grote hoogte bevindt. Zo voorkom je een vermoeide look. Tip: leg ze van tevoren in de koelkast voor extra verfrissing en tegen puffy ogen.

4/ Leave in conditioner
Naarmate het toestel stijgt, wordt de lucht in het vliegtuig wat droger. Door een conditioner in je haar te doen die je niet hoeft uit te spoelen, voorkom je dat je lokken uitdrogen.

5/ Concealer in de aanslag
Je kunt nog zo in de weer gaan met oogpads, maar soms lukt het niet om kringen onder je ogen te voorkomen. Neem een concealerstick en een spiegeltje mee om ze indien nodig te verbloemen.

6/ Borstel in je tas
No matter what: stop een haarborstel in je tas!

7/ Handcrème en katoenen handschoentjes
Smeer je handen dik met handcrème in. Als je daarna de handschoenen aantrekt, kan het lekker intrekken en zijn je handen babyzacht als je het vliegtuig verlaat.

Beeld: Girls Trip 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc7304f809a2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });