Dit enorme bedrag geven millennials gemiddeld uit aan hun bruiloft

Big spenders.

Dit enorme bedrag geven millennials gemiddeld uit aan hun bruiloft

Wedding season is al een tijdje gaande en we hoppen van de ene naar de andere bruiloft in onze meest mooie outfits. Benieuwd hoeveel deze uitbundige huwelijksfeesten ongeveer kosten?

Onderzoek

Lees ook: Dit is je ultieme honeymoon gebaseerd op de maand waarin je trouwt

Uit onderzoek van WeddingWire blijkt dat millennials (mensen geboren tussen 1980 en 2000) veel meer geld aan hun bruiloft besteden dan eerdere generaties, misschien schrik jij zelfs van de hoogte van dit bedrag.

Hoge kosten

Zij schrijven dat de gemiddelde millennial-bruiloft gelijk is aan de kosten van maar liefst twee jaar huur, rond de 27.000 pond, ongeveer 30.000 euro. Dit bedrag omvat alles: van de verlovingsring tot de huwelijksreis. Veel koppels ontvangen geld van hun families, die ongeveer 60 procent van de kosten dekken. Helaas krijgt niet iedereen deze steun, wat misschien een verklaring zou kunnen zijn voor het feit dat veel stellen het huwelijk en het krijgen van kinderen uitstellen tot ver in de dertig. Zou jij zoveel geld uitgeven aan jouw bruiloft, of herinner jij nog hoeveel jij in totaal hebt uitgegeven aan jouw big day

Bron: Metro UK l Beeld: Gossip Girl