HEMA komt met té leuke Pride-shirts

Wil je hebben!

Winkelketen HEMA heeft de handen ineen geslagen met niemand minder dan het bekende modeduo Viktor & Rolf. Samen hebben zij een T-shirt speciaal voor de Pride ontworpen die over twee weken van start zal gaan. Yay!

Liefde is voor iedereen

Lees ook: Trend alert! Wordt dit dé nieuwe it-bag?

De boodschap ‘liefde is voor iedereen’ siert het witte shirt met grote regenboogletters. “Draag dit t-shirt en vier de liefde met ons mee!”, luidt de post op Instagram, waar het startsein van de verkoop gegeven wordt.

Belangrijke boodschap

“Door samen te werken met HEMA tijdens Pride, bereiken wij een heel groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap: Love is for everyonealdus de ontwerpers.

Verder vertelt HEMA zich al een aantal jaren sterk te maken voor de acceptatie van LHBTI’ers. “De volledige opbrengst van de t-shirts zal wederom gedoneerd worden aan het COC. Liefde is voor iedereen, en iedereen zou dit moeten kunnen vieren.”

De t-shirts zijn vanaf vandaag in tien Amsterdamse filialen te koop in een regular fit en een slim fit. Ook is-ie via de webshop te koop. Prijskaartje? Slechts €10. Kopen dus!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland) op

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws