Kim Kardashians dermatoloog heeft dé truc om wallen te voorkomen

Klinkt logisch.

Lees ook

Dat beroemdheden ook maar gewone mensen zijn blijkt maar weer, want ook Kim Kardashian heeft regelmatig last van donkere kringen. Ze vroeg daarom haar dermatoloog dr. Lancer om advies

Altijd al donkere kringen

Lees ook: Deze bodycrème schijnt een wondermiddel voor acne te zijn

“Ik heb altijd geworsteld met donkere kringen onder mijn ogen”, vertelt Kim. “Aangezien ik ouder ben geworden, moet ik ervoor zorgen dat ik genoeg slaap krijg, een goede huidverzorgingsroutine heb, uit de zon blijf en gehydrateerd blijf om wallen en verkleuringen tegen te gaan.” 

Enne, haar dermatoloog heeft dé truc om donkere kringen te minimaliseren. 

Slaaphouding

Kennelijk kan je slaaphouding de oorzaak zijn van je donkere kringen. “Heb je de neiging om op je zij of op je buik te liggen? Deze houdingen kunnen ertoe leiden dat je gezicht in het kussen ‘vouwt’ en de huid rondom je ogen belast”, zegt dr. Lancer. Dus zelfs als je de volle acht uur hebt geslapen, kun je dus alsnog last krijgen van wallen. 

Oplossing

De dermatoloog van Kim heeft nog wel een simpele oplossing hiervoor. “Om dit te voorkomen, probeer dan op je rug te slapen. Het komt niet alleen je gezicht ten goede, maar ook andere delen van je lichaam”, aldus dr. Lancer. Ook raadt hij aan om verhoogd te slapen als je ogen vaak wat dikkig zijn in de ochtend. Zo zou het vocht beter afgevoerd kunnen worden. 

Hoewel het waarschijnlijk lastig is om tijdens je slaap op je rug te blijven liggen (hoe dan), kun je het altijd proberen, toch?

Bron: InStyle | Beeld: BSR 

 

Laatste nieuws

Welke soort pony het beste bij jouw gezichtsvorm past

Ideaal als je even wat anders met je haar wilt.

Moet je tijdens een sollicitatie je side hustle benoemen?

Van af en toe een evenement organiseren tot kleding verkopen in je eigen webshop.
capsulegarderobe

Zo stel je een goede basis samen voor je capsulegarderobe

Enkele tips + welke items je het beste kun opnemen in je kerncollectie.

Zie ook