Deze simpele activiteit maakt je gelukkiger en geeft je sexleven een boost

Doe jij dit?

Sommige mensen maken elke ochtend vastberaden hun bed op, terwijl anderen dit niet als prioriteit zien en liever nog even onder de lakens blijven liggen. Een onderzoek van OnePoll toont aan dat je bed keurig achterlaten veel meer garandeert dan alleen ongekreukte lakens.

Onderzoek

Lees ook: Met deze tips heb jij dé leiding in bed

Het marketing onderzoeksbedrijf hield een grootschalige enquête waar meer dan 2000 Amerikanen aan meededen. De enquête ging over het verband van je persoonlijkheid met het opmaken van je bed. Wat bleek? Bedopmakers hebben meer sex en zijn gelukkiger.

Meer sex

Een van de opvallende verschillen is dat bedopmakers gemiddeld meer sex hebben. Zij duiken namelijk drie keer per week het bed in, terwijl mensen die het opmaken van hun bed standaard overslaan, gemiddeld twee keer een vrijpartij hebben.

Bruisende persoonlijkheid

Ook opvallend is dat deze groep mensen beter slaapt en zelfs de gave heeft om zonder wekker te ontwaken. Het zijn meestal ochtendmensen en ze werken vaak in de gezondheids- of technologiesector. Ze zijn opvallend avontuurlijk, sociaal en zelfverzekerd, maar ook een tikkeltje veeleisend.

Nachtmensen

Maar treur niet als het ochtendleven niet aan jou besteed is. Mensen die hun bed bijna nooit ’s ochtends opmaken, hebben ook een aantal dingen gemeen. Ze zijn vaak nachtmensen en hebben daarom in de vroege morgen moeite met opstaan. Ze werken vaak in de zaken- of financiële wereld. Ze zijn nieuwsgierig, sarcastisch, verlegen en soms een beetje humeurig.

Bron: Elite Daily | Beeld: Toa Heftiba

Laatste nieuws