Meghan Markle keert toch terug in Suits

YES!
Meghan Markle keert toch terug in Suits

Het einde van de hitserie Suits is in zicht. Het negende en laatste seizoen verschijnt binnenkort. De makers wilden niets liever dan Meghan Markle nog één keer laten stralen in de afleveringen en dat is misschien toch gelukt.

Einde van de serie

Lees ook: Thomas Markle niet welkom bij doop baby Archie

Meghan speelde voordat ze in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, de rol van Rachel Zane. In de serie trouwde ze met haar lover Mike Ross. Ze vertrok met hem vanuit New York naar Seattle en kwam daar niet meer terug in beeld. De kijkcijfers daalden direct, dus besloten de makers een einde te breien aan de serie. 

Onderdeel van de serie

Zowel de makers als fans zouden graag de Duchess of Sussex terug zien in de serie en er is hoop. In de laatste afleveringen keert Mike Ross terug en zal hij telefonisch contact hebben met Rachel. "Hij belt Rachel en er worden een paar ik- hou-van-je’s uitgewisseld", vertelt Patrick J. Adams, die de rol van Mike speelt, aan Entertainment Tonight. Zo blijft Meghan nog altijd onderdeel van de serie.

Bron: Grazia | Beeld: Suits 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f082bcfcba9b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });