Dit is waarom je de nieuwe Marie Claire wil hebben

Het augustus nummer ligt nu in de schappen.
  • Lifestyle
  • Redactie Marie Claire
Dit is waarom je de nieuwe Marie Claire wil hebben

Er ligt weer een fonkelnieuwe Marie Claire in de schappen en wij geven je graag wat redenen waarom je dit pareltje in huis wil halen. Enne, wist je dat je 'm HIER ook los kunt bestellen? Of maak gebruik van onze zomeractie, dit betekent acht maanden lang de Marie Claire op je deurmat voor slechts €25. Deze actie kun je HIER bestellen.

Komen ze: 

1/ Op reis
Rol of vouw jij je kleding als je op reis gaat? Wij vroegen vier travellers om advies. Liesbeth Rasker (reisblogger en schrijver), Evi Hanssen (bekend van het programma 3 op reis), Jacqueline Giannakos (PR-manager bij parfums Christan Dior) en Rebacca Boektje (van blog Mytravelboektje) delen hun ervaringen en geven elk tien tips wat echt mee móet op reis! 

2/ Fijne plekken
Nog geen vakantie geboekt, maar zoek je een fijne plek aan zee? Wij tippen maar liefst vijf fantastische droomplekken aan zee die je ooit een keer gezien wil hebben. 

3/ Alexa
Als je ook een girl crush hebt op Alexa Chung, dan wil je dit interview lezen. Ze mixt cool Brits met Parijse chic als geen ander en is al járen de lieveling van de fashionwereld. Nu heeft ze een collectie met Barbour (waxcoats) en ontwerpt ze voor haar eigen label. Wil je lezen! 

4/ Backstage bij Dior
MC's beauty director Marjolein Vermeij reisde naar Marrakech om backstage met Dior's make-upman Peter Philips te praten. Enne, ze mocht bij de cruise-collectie show van Dior zijn. 

5/ Sexy strandverhalen
Zon, zee en smullen. De beste verleidelijke strandverhalen lees je in het nieuwe nummer. Enne, dat zijn maar liefst vier lange, lekkere verhalen. 

6/ Queen of Jetlags
Voor de rubriek 'Waanzinnige wijze lessen' spraken we met Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags. Ze heeft ruim 700k volgers op Instagram, reist de wereld rond en werkt samen met alle grote merken. Ze deelt graag haar levenslessen als influencer én zakenvrouw.