Dit zijn de 5 meest Instagrammable fashion trends

Gespot op straat.

Lees ook

Street style, we houden er van! Enne, vooral een big thanks aan street style fotograferen die de hele wereld over reizen, op zoek naar modetrends die gedragen worden door ‘coole’ meiden. 

Advies 

Lees ook: Deze zomerse outfits wil je meenemen op vakantie

Van Kopenhagen tot Sydney, street style fotografen reizen heel wat af. Of het nou mooi of slecht weer is, als er een mode evenement is, dan staan zij daar. Voor zichzelf, maar ook voor ons. Want wat halen we veel mode inspiratie uit hun foto’s. Ze spotten de meest extravagante looks en observeren wat de coolste meiden over de hele wereld dragen. Nu heeft online platform WhoWhatWear aan Christian Vierig van The Styleograph en Asaf Liberfroind van The Street Vibe om advies gevraagd. Want: wat zijn dé zomerse modetrends die direct opvallen voor de Gram? 

Opvallende haaraccessoires 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Styleograph (@thestyleograph) op

 “Zelfs tijdens een bad hair day of als de wind erg sterk is, zie je er met een kleurrijke haaraccessoires stijlvol uit”, zegt Christian Vierig.

Veren

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door STYLE DU MONDE (@styledumonde) op

 “Veren en kant zijn erg vrouwelijk en een verfrissende verandering ten opzichte van de streetwear trends van de laatste jaren. Plus het ziet er geweldig uit op foto’s”, aldus Acielle van Style du Monde.

Opvallende kleuren in zijde of satijn

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Matthew Sperzel (@sperzphoto) op

Matthew Sperzel: “Niets ziet er opvallender uit dan de zomerzon die fuchsia’s, blauw, groen, oranje en andere felle kleuren verlicht. Veel mensen vermijden de zon als het gaat om het maken van een foto, of het nu gaat om een professionele foto of een snelle selfie. Bezorgd om de zon? Trek wat koele tinten aan om ‘loensen’ te vermijden en houd de kin omhoog voor minder schaduw!” 

Sandalen

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jose J. Martinez (@j2martinez) op

“Het zijn nauwelijks sandalen en ik hou ervan om ze te fotograferen vanwege de clean look. Staat geweldig als je een minimalistische stijl hebt”, zegt Jose. J. Martinez

Overdreven details  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Street Vibe (@thestreetvibe) op

“Wanneer een deel van het item – zoals een mouw, silhouet, borduursel of kant – zo prominent aanwezig is, zorgt het voor een zeer gedurfde en modieuze look die erg opwindend is, zelfs bij modieuze evenementen waar mensen zorgvuldiger met hun kleding omgaan dan in het dagelijks leven”, aldus Asaf Liberfroind.

Voor welk item ga jij?

Bron: WhoWhatWear | Beeld: Instagram, Jason Lloyd-Evans 

Laatste nieuws

Zie ook