Dit IKEA-item is over een paar jaar duizenden euro’s waard

Wow!

Lees ook

Stop met waar je mee bezig bent en race snel naar de dichtstbijzijnde IKEA. Het LÖVBACKEN-bijzettafeltje dat nu nog geen 50 euro kost, zal over enkele jaren duizenden euro’s waard zijn. Ka-ching!

Design

Het is een vrij eenvoudig bijzettafeltje, maar volgens online veilingwebsite Barnebys is het dé investering van het jaar. “Het LÖVBACKEN-bijzettafeltje is een tijdelijke heruitgave van een iconisch item” zegt Barnebys.

“Daar zou over 10 tot 20 jaar dik voor betaald kunnen worden.” Tegen 2030 zou het zelfs tussen de 1.100 en 1.979 euro moeten opleveren. Over money making gesproken…

Waarde

Het IKEA tafeltje is overigens geen nieuwkomer in de collectie. In 1953 werd-ie namelijk voor het allereerst gelanceerd. Waarom het zo’n iconisch meubel is? Dat ligt volgens Barnebys aan de makers. “Het werd gecreëerd door een van de meest succesvolle designers van Zweden. Originele exemplaren worden nu al voor duizenden euro’s verkocht in toonaangevende Zweedse veilinghuizen.” Interesse? Het iconische tafeltje is zowel online als in de winkel te verkrijgen. Go get yours now!

Bron: Grazia | Beeld: Ikea, The Big Bang Theory 

Laatste nieuws

Zie ook