Jan Versteegh gaat dit bekende programma presenteren

Leuk!
Jan Versteegh gaat dit bekende programma presenteren

Presentator Jan Versteegh gaat het programma Lingo op SBS presenteren. En daarmee slaat het programma een nieuwe weg in.

25 jaar

Lees ook: Eva Jinek: 'Ik had genoeg van mezelf'

In 1989 kwam Lingo voor het eerst op televisie, bij de publieke omroep. Robert ten BrinkFrançois Boulangé, Lucille Werner én Nance hebben het programma allemaal een keer gepresenteerd. Hoewel Lingo direct populair was, heeft de publieke omroep er na 25 jaar toch afscheid van genomen. Hierdoor maakt het nu een rentree bij SBS. 

Screentests

"Uit de verschillende screentests die we hebben gedaan bleek al snel dat Jan dol is op spelletjes en het als een eer ziet om deze klassieker te mogen presenteren", vertelt de zendermanager over Jan. "Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en de keuze was dus snel gemaakt.” Jan heeft er zelf ook veel zin in. "Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van Lingo." 

Reacties oud-presentatoren

Nance vertelde aan RTL Boulevard dat ze het erg leuk voor de presentator vindt. "Ik wens hem veel succes. Het is een leuk programma, dus het is alleen maar goed dat het terugkomt. Ik denk dat veel kijkers toe zijn aan iets vertrouwds op tv, iets wat herkenbaar is. Dus dan is Lingo daar wel een zeer geschikt programma voor." 

Ook Lucille heeft gereageerd, uiteraard op een ludieke manier: 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een kusje erop @jan_versteegh! Je moet balletje 47 nog wel even komen ophalen bij me, anders kun je niet beginnen... #lingo #veelsucces en P-L-E-Z-I-E-R!

Een bericht gedeeld door Lucille Werner (@lucillewerner) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f645ac66d285', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });