Eva Jinek: 'Ik had genoeg van mezelf'

Ze is openhartig over haar privé- en werkleven.
  • Celebrity
  • Redactie Marie Claire
Eva Jinek: 'Ik had genoeg van mezelf'

Kritiek over het privé -en werkleven van Eva Jinek (40) is haar niet in de koude kleren gaan zitten, zo vertelt de presentatrice in een nieuwe aflevering van het online programma Tims’ tent: maar dan in een bungalow.'

Gevoelige informatie

Lees ook: Eva Jinek openhartig over hoe het moederschap haar veranderd heeft

Normaal horen we niet zoveel van de presentatrice, omdat ze weinig loslaat over haar privéleven. Echter weet presentator Tim den Besten wel wat gevoelige informatie los te peuteren, bijvoorbeeld over Eva's ontslag bij Nieuwsuur door haar relatie met Bram Moszkowicz. “Dat voelde als falen, in het publieke domein. Dat vond ik verschrikkelijk, dat vond ik heel erg moeilijk.”

Kritiek

Dat was niet het enige wat Eva als vervelend ervaarde, ook de kritiek op haar als presentatrice vond ze moeilijk te verdragen. "Ik herinner me dat aan het eind van die eerste twee maanden, dat als ik me ging opmaken ‘s ochtends, ik hou heel erg van make-up en opmaken, dat ik gewoon niet in de spiegel wilde kijken omdat ik gewoon genoeg had van mezelf.” Sounds heavy.

Stilzitten

Gelukkig is Eva nu over deze gevoelens heen, maar dat heeft ze vooral te danken aan het feit dat ze zelf dingen is gaan ondernemen.“Ga maar bewegen, ga maar iets doen en dan rolt het vanzelf wel ergens naartoe. Maar stilzitten in de hoek en ondergaan wat jou overkomt, dat levert niets op.”

      Dit bericht bekijken op Instagram

Vanavond begint het vierde seizoen van Tims ^ tent met Eva Jinek! Een gesprek over televisie, de mediawereld, hyperfocus, worst, haar gekke gewoontes en nog veeeel meer! Vanavond om 22.45u op NPO3 in Tims ^ tent maar dan in een bungalow met sterren. #timstent @omroepvpro @omroepvpro @evajinekofficial #evajinek

Een bericht gedeeld door Tim den Besten (@timdenbesten) op

 Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BSR