Deze DIY trend is helemaal hot op dit moment

Business idea.

Lees ook

Loop je graag in unieke kleding en ben je zelf een creabea? Dan is deze DIY trend wellicht iets voor jou. Een T-shirt laten bedrukken is namelijk helemaal in. 

DIY

Lees ook: Deze celebs gebruiken geen stylist

Een foto van je bff of partner op een kussensloop, dekbedovertrek of handdoek laten afdrukken hebben we al voorbij zien komen. Enne, het is nog steeds erg gewild. Maar tegenwoordig gaan steeds meer creatievelingen aan de slag met eigen ontwerpen die ze laten bedrukken op basic shirtjes. Leuk! Want zo heb je iets unieks in je kast hangen. En voor wie het goed doet; wellicht een leuk business idee. We love it! 

Inspiratie

Als je op zoek bent naar wat inspiratie, dan ga je zeker blij worden van onderstaande Instagram accounts. 

Charles N’ Roses

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door CHARLES N’ ROSES (@charlesnroses) op

Charles N’ Roses is net nieuw en opgezet door onze eigen Marie Claire collega Charlie. Naast vormgeven kan ze ontzettend goed illustreren en dat laat ze zien met haar eigen ontworpen T-shirts én te leuke kaartjes die je bij je bestelling er gratis bij krijgt! 

By Sanne Huuskes

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sanne Huuskes (@bysannehuuskes) op

Ook de Nederlandse Sanne Huuskes houdt van illustreren en maakt naast tekeningen en kaartjes ook zelfgemaakte T-shirts. 

Textiel

Wil je ook je eigen T-shirt laten bedrukken maar weet je niet welke stof je het beste kunt gebruiken? Wij geven je graag wat tips! Ga voor katoen of polyester, dit is meestal goed te bedrukken. Daarnaast kun je het beste een gladde stof aanleveren, zodat er geen scheurtjes in je opdruk ontstaan. Ook is het aan te raden om de t-shirts van te voren even te wassen (zonder wasverzachter) voordat je het naar de drukker brengt. Enne, altijd een goed idee om eerst even met het drukbedrijf te bellen om te vragen welke stoffen je het beste kunt aanleveren voor het mooiste resultaat. 

Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

 

Laatste nieuws

Zie ook