Actrice Kimberley Klaver is bevallen van haar eerste kindje

Hoera!
Actrice Kimberley Klaver is bevallen van haar eerste kindje

Gisteren is Kimberley Klaver bevallen van haar eerste kindje. Ondanks dat haar zoontje een maand te vroeg geboren is, maken ze het beiden goed. 

Te vroeg 

Lees ook: Babynieuws: Hanna Verboom is bevallen van een dochtertje

"Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed. Zo trots op deze kleine sterke man", schrijft ze op haar Instagram.  

It's a boy

Met trots laat ze samen met haar vriend Michel hun zoontje, die de naam Julius Laurens Alexander van den Bergh heeft gekregen, op haar account zien. De actrice is vooral dankbaar voor Michel. "Vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht, echt alles. We hebben dit samen gedaan."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren 1 Juli om 19.38 is onze zoon geboren: Julius Laurens Alexander van den Bergh. Hij wilde niet meer wachten en besloot een maand eerder te komen. Hij heeft daarom nog wat extra ondersteuning nodig, maar hij is sterk en doet het supergoed.Zo trots op deze kleine sterke man. Heel erg dankbaar voor alle steun en begeleiding die ik krijg van de zorgverleners van het OLVG West (respect!) En vooral dankbaar voor Michel die mij zo ontzettend heeft ondersteund en door de bevalling heeft geholpen. Met motiverende woorden, ademen, wakker schudden, info helder overbrengen, washandjes in gezicht,echt alles. We hebben dit samen gedaan. Trots op mijn 2 mannen. En nu ga ik bijkomen en in rust genieten van kleine Julius en hem alle liefde geven van de wereld. #blessed #son #Julius #pureliefde

Een bericht gedeeld door Kimberley Klaver (@kimberleyklaver) op

 Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, BSR 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc0410922934', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });