Celebs mengen zich in ruzie tussen Taylor Swift en manager Justin Bieber

Ai...

Lees ook

Taylor Swift en Scooter Braun, de manager van Justin Bieber, hebben ruzie. Amerikaanse celebs laten ook van zich horen waardoor er een kamp Swift en een kamp Scooter en Justin is ontstaan. 

Platenlabel

Lees ook: Zien: Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren hilarisch op ‘relatieproblemen’ roddel

Scooter Braun, die onder meer ook Kanye West en Ariana Grande in zijn team heeft zitten, heeft platenlabel Big Machine Records gekocht. Hierdoor is hij eigenaar geworden van alle muziek die Swift tot dat jaar maakte. Enne, daar was de zangeres niet erg te spreken over. Op Tumblr reageerde de zangeres woedend en beweerde ze dat Braun haar al jaren treitert. Bieber reageerde door een oude foto van de twee te posten op Instagram. Ook schreef hij erbij dat de zangeres een grens is over gegaan.

Reacties sterren

Niet alleen Bieber reageerde. Ook Demi Lovato laat van zich horen, zo laat zij weten dat Scooter helemaal geen slecht persoon is. “Hij is een goede man. Persoonlijk ben ik dankbaar dat hij in mijn leven is gekomen”, aldus de zangeres. Cara Delevigne neemt het juist op voor Swift en reageert onder de post van Justin: “Hailey en Justin, jullie zullen vast verveeld zijn. Ik wou dat jullie het minder voor mannen opnamen en meer tijd steken in het begrijpen van vrouwen en hun reacties respecteren.(…) Zoals je aangeeft, heb je al jaren niet met haar gesproken en snap je overduidelijk de situatie niet.”  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Justin Bieber (@justinbieber) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook