Zien: de Barre & Beauty masterclass van Sisley én Marie Claire

Een groot succes.

Zien: de Barre & Beauty masterclass van Sisley én Marie Claire

Een dag gevuld met ballet, stretchoefeningen en luxe schoonheidsproducten. De Barre & Beauty masterclass by Sisley en Marie Claire was een groot succes!

Uitverkocht

De kaarten voor de Barre & Beauty masterclass waren razendsnel uitverkocht en op de dag van het event stroomden veertig enthousiaste Marie Claire lezeressen binnen bij The White Door Studio in Amsterdam. 

Het échte werk

Na een korte kennismaking was het tijd voor het echte werk. Eén groep begon aan de barre, de andere kreeg eerst de beautymasterclass.

Zo verzorgde Kimberly Fowler een skincareworkshop. Hierbij legde ze uit hoe je het beste je gezicht kunt reinigen en daarna kunt verzorgen met de juiste skincare zoals de Emulsion Ecologique en Sisleÿa L'Intégral Anti-Age. Ook kregen de deelnemers een beautyworkshop van Randall Wijngaarde. Een model van Sisley zat op de opmaakstoel en hij liet aan de lezeressen zien hoe je het beste de make-up kunt aanbrengen. Van poeder tot mascara en van oogschaduw tot lippenstift, de complete look dus! 

Enne, alsof dat nog niet genoeg was liepen er meerdere beautyconsultants van Sisley rond die de lezeressen persoonlijke tips and tricks gaven.

De goodiebag

Met een voldaan gevoel - en met een goodiebag voor €150 aan Sisley producten! - ging iedereen na afloop naar huis. De parel uit de goodiebag? Dit was toch wel de Blur Expert poeder. De lezeressen waren ontzettend enthousiast dat deze nieuwe lancering in de tas zat. 

Impressie 

Benieuwd hoe de dag eruit zag? Scroll dan snel omlaag. Enne, lijkt dit je ook wel iets? Houd dan vooral Marie Claire in de gaten voor upcoming events! 

Beeld: The Click Company