Zo kies je de juiste bikini voor deze zomer

Beach time!

Lees ook

Als het aankomt op bikini’s en badpakken, dan is het vooral belangrijk dat je je er fijn en mooi in voelt. Daarom wat tips die eventueel kunnen helpen om de perfecte swimwear te vinden. 

De tips:

Lees ook: Dit zijn de musthave bikini’s voor de zomer

1/ Bepaal je sterkste punten 
Weet wat je positieve punten zijn, zodat je die met het kleine stukje stof van een bikini of badpak kunt accentueren zoals je taille, een mooi decolleté, lange benen, et cetera. Wees trots op wat je hebt en onthoud dat geen enkel lichaam hetzelfde is en dat is helemaal prima! 

2/ Grote cupmaat 
Een top met beugel staat altijd prachtig en hiermee ondersteun je je borsten goed. Maar het allerbelangrijkste: kies voor een top waar jij je prettig en mooi in voelt.

3/ Kleine borsten 
Ga voor een triangel-, strapless of haltertop. Wil je ze wat groter laten ogen? Met een padded cup en/of drukke print lijkt het van boven iets volumineuzer. Hier geldt ook weer: kies een top waar jij je fijn in voelt.

4/ Een beetje bleekjes? 
Een badpak of bikini in een felle uitgesproken kleur kan wonderen voor je teint doen. Pastel, geel, wit en bruin is ook mooi, maar deze kleuren laten je vaak nog witter lijken. 

Bron: Marie Claire | Beeld: Roberto Nickson

 

Laatste nieuws

Zie ook