Deze celebs gebruiken geen stylist

Had jij dit gedacht?
Deze celebs gebruiken geen stylist

De meeste celebrities schakelen de hulp van stylisten in om hun te kleden voor de grootste evenementen. Toch zijn er enkele bekendheden die zichzelf kleden, no matter what. Voor de één is mode nou eenmaal meer weggelegd dan de ander. 

1/ Blake Lively

Op de vraag waarom Blake geen stylist in dienst heeft, grapte ze tijdens een event in Barneys in New York: "Waarschijnlijk omdat ik controleproblemen en een groot ego heb!" Ze vervolgde: "Ik vind het gewoon leuk. Ik houd van design en mode en op deze manier kan ik creatief zijn. In mijn werk moet ik creatief zijn, maar daar zijn zoveel andere mensen bij betrokken. Dit is iets wat ik zelf kan bepalen, net als mijn haar en make-up." 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Blake Lively (@blakelively) op

2/ Diane Kruger

"Ik style mezelf nog steeds. Voor de rode loper leen ik vaak jurken van ontwerpers, omdat dat op een bepaalde manier gemakkelijker is", legde ze uit. "Je geeft het terug en je hoeft er niet voor te gaan winkelen."

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Diane Kruger (@dianekruger) op

3/ Taylor Momsen

"Ik denk dat het ontslaan van mijn stylist mij meer vrijheid heeft gegeven. Ik werd meegesleurd in een look die ik totaal niet was", verklaarde de voormalig Gossip Girl-ster in 2010.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Taylor Momsen (@taylormomsen) op

4/ Kate Moss

"Blake gebruikt niemand, Sienna Miller, Diane Kruger, Kate Moss - ze hebben allemaal een heel specifiek idee van hoe ze eruit zien en hoe ze zichzelf neerzetten en ze hebben een geweldige stijl", vertelde styliste Sasha Charnin Morrison aan Fashionista in 2011. "Maar de meeste actrices hebben stylisten nodig, omdat ze simpelweg niet de tijd of de middelen hebben om alles te doen.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kate Moss Agency (@katemossagency) op

5/ Sienna Miller

Sienna Miller maakte ook de lijst met stylisten van Sasha Charnin Morrison die zichzelf stylen.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sienna Miller News (@siennarmiller) op

Bron: Marie Claire US l Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f34dcfed9ffe', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });