Winkelketen H&M komt met een nieuw merk!

A found it is!

Lees ook

H&M heeft groot nieuws! De winkelketen komt met een nieuw outlet-concept genaamd Afound, een markt met enorm veel kortingen. Oh my!

Zweeds merk

Lees ook: Gespot: Meghan Markle in een H&M jurk

Het merk is niet helemaal nieuw. H&M lanceerde het Afound vorig jaar met een webshop en twee winkels in Zweden. Nu gaat Afound de rest van Europa in, met Nederland als eerste land! “Afound zal een zorgvuldig geselecteerd, seizoenloos aanbod bieden van Zweedse en internationale merken met variatie in de prijzen zowel online als in fysieke winkels”, laat H&M weten.

Concept

Afound wordt een ‘digitale marktplaats’ genoemd vanwege het brede aanbod van kleding-, schoenen- en lifestyleproducten van honderden bekende merken voor dames, heren en kinderen met kortingen tot zeventig procent. 

“We zijn heel blij en trots om ons concept te introduceren in Nederland. Nederlandse klanten zijn geslepen en wij zijn ervan overtuigd dat ze ons concept van het aanbieden van goede deals op artikelen die al geproduceerd zijn, zoals bij een te grote voorraad, verwelkomen”, laat Joanna Hummel, de director van Afound, weten.

De lancering van het merk zal eind dit jaar plaatsvinden. Spannend!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Afound (@afound) op

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Afound (@afound) op

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Jason Lloyd-Evans 

Laatste nieuws

Zie ook