Prins Harry en Meghan Markle delen eindelijk details huwelijksdag

Dit wil je zien.
Prins Harry en Meghan Markle delen eindelijk details huwelijksdag

Hoewel de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry een waar sprookjeshuwelijk was, kregen de twee voorafgaand aan de grote dag toch te maken met heel wat stressmomentjes. Het koppel deelt nu alle details tijdens een audiotour.

Planning

Lees ook: Zien: Sussex'jes laten nooit eerder vertoonde huwelijksfoto's zien

Voor een museumexpositie in The Palace of Holyroodhouse, delen de hertogin en hertog van Sussex tijdens de audiotour alle details over hun huwelijksdag. Meghan begint als eerste over de planning van de big day: "We gingen flink in detail voor de planning van onze trouwdag. We wisten hoe groot de omvang van het evenement zou zijn, dus bij het maken van keuzes probeerden we ervoor te zorgen dat de ervaring toch intiem zou aanvoelen."

Toestemming

Niet alleen de planning, maar ook de outfits moesten on point zijn. Zo moest Harry toestemming vragen aan Queen Elizabeth voor zijn outfit: "Ik koos de japonjas als uniform, met toestemming van mijn grootmoeder, omdat ik denk dat het een van de mooiste Household Cavalry-uniformen is. Het is een van mijn favorieten en ik had het geluk dat ik het op de dag kon dragen."

Hij vertelt verder: "We hadden 10 bruidsmeisjes en pageboys jonger dan 7 jaar, waarvan iedereen zei dat het onmogelijk was om ze allemaal onder controle te houden, maar het is gelukt!"

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

 Bron: Grazia | Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dcf30ac6ac1a', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });