Medewerker onthult grootste IKEA geheimen

Dit wil je weten.
Medewerker onthult grootste IKEA geheimen

Het is er een doolhof en vaak een grote chaos, en toch komen we er maar wat graag. Lekker slenteren door de IKEA op je vrije dag en toekijken hoe de medewerkers zich helemaal suf werken. Hoe dit nu eigenlijk is voor de medewerkers themselves

Dit wil je weten:

Lees ook: Waarom je voortaan vroege ochtendvluchten wil boeken

1. De beste tijd om te shoppen is dus niet super vroeg. Veel mensen denken de drukte voor te zijn, door met openingstijd al meteen voor de deur te staan. Dit zorgt dus juist voor een opstopping. Het beste moment zou een uur na openingstijd zijn, omdat je dan net die erge drukte gehad hebt. Een tip: ga niet in het weekend!

2. Volgens de medewerker zijn de beste deals wat eten betreft toch wel de gehaktballetjes. In vergelijking tot de rest zijn de balletjes spotgoedkoop en vaak ook nog erg lekker!

3. Er zijn superveel binnendoorwegen waarmee je veel sneller op die ene afdeling bent waar jij eigenlijk voor komt. Er wordt expres niets gezegd over deze weggetjes, zodat je de rest van de winkel ook ziet. Goed kijken, en je vindt genoeg binnendoorwegen. Sst, heb je niet van ons!

4. Als je iets terug wilt brengen hoef je dus echt niet de hele winkel door - gelukkig! Bij binnenkomst kun je meteen door langs de receptie, waarnaar je vervolgens door kunt lopen naar de klantendienst. 

5. Werknemers krijgen 15% korting op alles binnen IKEA. Dus ook op eten, meubels en bezorgservice. Tijdens het werken krijg je dan ook nog eens 15 gehaktballetjes met friet en salade. 

Bron: Grazia | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e561902bb8ad', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });