doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

'Kate Middleton zwanger van vierde kind'

Say what?
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
'Kate Middleton zwanger van vierde kind'

De Britse media are literally losing their minds: is Kate Middleton opnieuw zwanger? Royalty-fans zijn overtuigd: Kate is in verwachting van haar vierde kindje.

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Hints?

Lees ook: Hebben: Kate Middleton droeg een jurk van &Other Stories

Vorige week, tijdens Royal Ascot, zag de hertogin van Cambridge er prachtig uit. In een blauwe jurk van Ellie Saab en een hoed van Philip Treacy shinede ze naast Koningin Máxima

Op foto's is te zien dat de hertogin tijdens het event veelvoudig haar buik aanraakt. Normaal gesproken, zeker tijdens een feestelijk event als Royal Ascot,  slaat Kate een glas champagne niet af. Ditmaal zei ze: 'No, thank you!'. Zou ze geen alcohol meer drinken, omdat baby nummer vier daadwerkelijk onderweg is?

Break

Last but not least: prins William en Kate hebben voor deze zomer een lange break van events en andere verplichtingen ingelast. Zal na de zomer een officiële aankondiging komen? Only time will tell... Momenteel zal de hertogin het trouwens al druk zat hebben met George, Charlotte en Louis. Maar ach, een broertje of zusje voor de drie is altijd welkom.

Bron: Grazia | Beeld: BSR 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');