doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_menu_allpages');

Drie items die je op vakantie meeneemt, maar eigenlijk nooit gebruikt

Guilty.
doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_below_image_article');
Drie items die je op vakantie meeneemt, maar eigenlijk nooit gebruikt

De koffers worden weer onder het stof vandaan gehaald, want de vakantieperiode is eindelijk aangebroken. Maar wat neem je nou mee en wat kun je beter thuislaten?

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_top_article');

Drie items

Lees ook: Gespot: dit wordt dé zomerkleur van 2019

Je herkent het ongetwijfeld: je hebt je koffer weer met een tikkeltje overgewicht ingepakt en het ziet er aan de hoeveelheid kleding eerder uit alsof je een maand weggaat dan zeven dagen.

Tsja, je wil nou eenmaal niet op vakantie in paniek raken, omdat je 'te weinig' kleding hebt meegenomen. Maar wist je dat er drie items zijn die we áltijd inpakken, maar eigenlijk nooit onze koffer uitkomen? 

Onderzoek

Uit een onderzoek van Trunk Club (Een personal styling-bedrijf van Nordstorm) blijkt dat we regelmatig meerdere jasjes, shirts met lange mouwen en sokken meenemen naar onze zonnige vakantiebestemming. Prima als je, just in case, iets meeneemt wat je warm houdt, mocht het toch onverhoopt afkoelen, maar om dit nou gelijk in drievoud mee te nemen?

Ook wees het onderzoek uit dat een groot gedeelte pas 24 uur vóór de trip zijn of haar koffer inpakt en wordt het inpakken stressvoller ervaren dan de gehele trip. En dat is nou net niet de bedoeling.

Bron: Grazia | Beeld: The Spy Who Dumped Me 

doDisplay('div-gpt-ad-MarieClaireNL_in-content_bottom_article');