Aan deze maaltijden heeft iedere student zich weleens schuldig gemaakt

Herkenbaar.

In je studententijd heb je hele diverse prioriteiten. Van zoveel mogelijk uitgaan tot het vangen van een levende kip voor de vereniging. Ergens onderaan die lijst, nog onder naar college gaan, bungelt het nuttigen van voedzame maaltijden. Student of niet. Deze ietwat trieste gerechten heb jij vast ongetwijfeld al eens gemaakt! Of dat nou vroeger was of afgelopen week nog. 

Negen gerechten 

Lees ook: Dit is het beste tijdstip om te ontbijten

1. Aardappelpuree uit een zakje

Kost haast niks en vult redelijk! Gooi er een gehaktbal naast en je hebt een volwaardige maaltijd. Aardappel is immers ook gewoon een groente, toch?

2. Instant noodles

Als je in een wilde bui bent, kan je ze nog een beetje opleuken met een gebakken ei en een lente-uitje of wortel van je huisgenoot! Feeling extra fancy? Kylie Jenner heeft ook een recept voor instant noodles.

3. Magnetronhamburgers

Die niet eens echt smaak hebben, waardoor je ze praktisch vol moet kwakken met mayonaise en ketchup om er nog wat van te maken.

4. Een pot chicken tonight met rijst

Die suggestie om er verse groenten en kip bij te doen kun je gewoon negeren.

5. Pasta pesto

Oké, deze is misschien niet eens zo heel triest. Dit is namelijk dé perfecte maaltijd voor als je vrienden over de vloer hebt. Supergoedkoop, makkelijk en nog best wel lekker! Tip: koop ‘verse’ pesto, geeft net een andere smaak. 

6. Soep uit zak

Met een lekker taai broodje erbij. Er staan groenten op de verpakking ja!

7. Een berg tosti’s

El classico: vullend, simpel en je hebt de ingrediënten zo’n beetje standaard in huis.

8. De goedkoopste diepvriespizza uit het vak

Het liefst zo goedkoop mogelijk! En dat-ie dan voor een deel niet helemaal goed gaar wordt terwijl er hier en daar al zwarte plekken ontstaan omdat je oven van voor de oorlog is.

9. Het stokbroodje kruidenboter

Vlak voor de stufi kan dit gewoon een maaltijd zijn, niets mis mee! 

Bron: Grazia | Beeld: The Breakfast Club 

Laatste nieuws