Zien: Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren hilarisch op 'relatieproblemen' roddel

Touché.
Zien: Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren hilarisch op 'relatieproblemen' roddel

In het Amerikaanse tijdschrift InTouch Weekly verscheen deze week een artikel waarin gezegd wordt dat de relatie tussen de twee over is. Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren hier op hilarische wijze op. In een filmpje van de twee maken ze korte metten met het tijdschrift.

Verstikt 

Lees ook: Mila Kunis openhartig over zwangerschapsgeruchten

Het filmpje van het koppel speelt zich af in de auto. Ashton vraagt aan Mila wat er aan de hand is. "Het is voorbij tussen ons omdat ik me verstikt voelde", reageert Mila. "Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel overheersend," antwoordt Ashton.

Kinderen mee 

Ook zegt de actrice dat ze de kinderen meeneemt. "Wat? Krijg ik de kinderen niet meer?!", reageert Ashton. Waarop Mila zegt: "Ja, maar jij droeg een heel groot geheim met je mee." Wat dat geheim precies is? Dat weet de actrice ook niet, "ik heb alleen maar deze foto." Het koppel bedankt ene Melissa, die hoogstwaarschijnlijk de auteur van het stukje is. 

Hun volgers vinden het filmpje hilarisch. "Beste filmpje ooit" en "jullie hebben ze mooi te pakken" werd er gereageerd. Ook benieuwd naar het filmpje? Scroll dan snel omlaag. 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ashton Kutcher (@aplusk) op