Koningin Máxima steelt alle shine van Kate Middleton

Wederom een plaatje.
Koningin Máxima steelt alle shine van Kate Middleton

Máxima heeft weer laten zien wat voor een (fashion)queen ze is. Iedereen heeft het dan ook over haar geweldige look, nadat ze gisteren bij de Royal Ascot in Engeland verscheen.

In de spotlights

Lees ook: Oeps: we zeiden de naam van prinses Ariane al die tijd verkeerd

Waar iedereen vorig jaar niet uitgesproken raakte over Meghan Markle nam Máxima bij haar afwezigheid graag het stokje over. Onze koningin was samen met Willem-Alexander uitgenodigd om bij de jaarlijkse paardenraces aanwezig te zijn, maar al snel bleek niemand oog meer voor de races te hebben en ging alle aandacht uit naar Máxima.

Groot fan

De koningin doet niet aan halfbakken werk en dus pakte ze haar outfit groots aan. Hoewel haar jurk elegant maar eenvoudig is, is de creatie op haar koninklijke hoofd dat allerminst. Zo wist ze hoge ogen te gooien met het ontwerp van Berry Rutjes en is sinds gisteren ook de Britse pers groot fan van onze Máxima. Arme Kate, is het niet Meghan die haar shine steelt, is het wel Máxima die zichzelf in de kijker speelt.

Willem-Alexander en Máxima zijn een aantal dagen in Londen, omdat de koning door koningin Elizabeth geïnstalleerd in de Orde van de Kousenband. Dit is zowel de oudste als hoogste ridderorde van het Verenigd Koninkrijk.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Americae (@theamericae) op

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Joy Dreamslink (@hrhprinceharryandmeghan) op

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Catwalk Myworld | Fashion (@thecatwalkmyworld) op

Bron: Grazia | Beeld: BSR, Instagram 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5dcf3131e6783', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });