Grote kans dat jij je mascara al heel je leven verkeerd aanbrengt

Het draait allemaal om de hoek van je blik.

Lees ook

Als het gaat om het dagelijks aanbrengen van je make-up, dan is er een basis regel: less is more. Maar er is één uitzondering, namelijk je mascara.

Lange wimpers 

Lees ook: Met deze geniale wimperkruller heb je geen mascara meer nodig

De lange wimpertrend is er een die blijft. Enne, de zoektocht naar de perfecte mascara kan nog wel eens een enorme klus zijn. Maar wat nou als we je vertellen dat het geheim van dromerige va-va-voom wimpers eenvoudiger is dan je misschien denkt?

Viral 

Volgens een recente beautytip, die als snel viral ging, blijkt dat we mascara al die tijd verkeerd hebben aangebracht. Een actrice gaf haar ultieme beautytip die ze van haar grootmoeder heeft. De techniek die ze beschreef hebben onze voorouders al jaren toegepast, maar is op de een of andere manier niet opgepikt door jongere generaties. 

De tip

De techniek draait allemaal om de hoek van je blik tijdens het coaten van je wimpers. Tegenwoordig kijken velen van ons recht in de spiegel of omhoog. Maar je zou in plaats daarvan naar beneden moeten kijken tijdens het aanbrengen van je mascara. Hierdoor zou je geen enkel vlekje mascara op je oogleden of bij je wenkbrauwen creëren én je coat op deze manier de volledige lengte van je wimpers. 

De makkelijkste manier om je mascara op deze manier aan te brengen is door je handspiegeltje net onder je kin te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je wimpers in het zicht zijn terwijl je bezig bent. Het proberen waard, toch? 

Bron: Marie Claire AU | Beeld: Jason Lloyd-Evans 

Laatste nieuws

Zie ook