Deze actrice heeft de Max Mara Face of the Future Award in de wacht gesleept

Très bien!
Deze actrice heeft de Max Mara Face of the Future Award in de wacht gesleept

Italiaans modehuis Max Mara reikt al veertien jaar in samenwerking met Women In Film de prijs uit. Zo ondersteunen ze alle vrouwen die werkzaam zijn in de televisie- en filmindustrie. Enne, deze actrice heeft gisteravond de prijs gewonnen. 

Award  

Lees ook: Zien: zo zagen de celebs eruit tijdens de CFDA Awards

De Women In Film is sinds 1973 opgericht en ondersteunt alle vrouwen die werkzaam zijn in de film- en televisie-industrie. Ze pleiten voor gendergelijkheid door middel van onderzoek, onderwijs en mediacampagnes.

In samenwerking met Italiaans modehuis Max Mara, is er sinds 2006 de Women in Film Max Mara Face of the Future Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan een actrice die een keerpunt in haar carrière heeft gemaakt. Eerder won Katie Holmes, Elizabeth Banks, Ginnifer Goodwin, Emily Blunt en nog negen andere actrices de prijs. Dit jaar heeft actrice Elizabeth Debicki de prijs in de wacht gesleept. 

Gala  

Gisteravond maakten Maria Giulia Maramotti (Max Mara vice president US) én Laura Brown (hoofdredacteur van InStyle) de winnaar bekend tijdens het exclusieve cocktailevenement. Actrice Elizabeth Debicki is de 14e ontvanger en is geprezen voor haar buitengewone acteerpresentaties. Vanavond zal zij de prijs in ontvangst nemen tijdens het Women In Film Annual Gala in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Californië. 

Beeld: BSR 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edcb8237dd57', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });