Manager Yolanthe reageert op geruchten over verzoening

Er komt een einde aan de geruchten.
Manager Yolanthe reageert op geruchten over verzoening

De geruchten gingen dat het glamourkoppel Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau weer bij elkaar zouden zijn. Hun manager reageert.

Verpest

Eerder gingen geruchten dat de twee gingen scheiden, later bleek dat niet helemaal waar te zijn. Wel waren ze (tijdelijk) uit elkaar en woonden ze apart. Wesley liet toen weten "het verpest te hebben."

Weekblad Privé sprak met ‘een vriend van de familie’ die beweert dat ze het nu toch opnieuw gaan proberen. Vooralsnog is daar geen sprake van maakt Xenia Kasper, de manager van Yolanthe, bekend aan RTL Boulevard.

Uit elkaar

Het koppel dat twee maanden geleden een punt achter hun relatie zette, is nog altijd niet samen. "De situatie is niet veranderd, er is niets van waar", laat Xenia weten.

Volgens de geruchten zouden de presentatrice en de voetballer ook weer samen gaan wonen, maar ook van die woorden klopt niets. "Ze zijn nog steeds uit elkaar", aldus Yolanthe’s manager.

Bron: Grazia | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5edcb469c8ff7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });