Deze Netflix releases kun je in juni verwachten

Dat wordt bingewatchen.
Deze Netflix releases kun je in juni verwachten

Ben je ook toe aan iets nieuws nu Game of Thrones is geëindigd? Eerder tipten we al een nieuwe Netflix serie die je wilt bingewatchen. Maar de maand juni nadert en dat betekent dat de streamingdienst weer een heleboel nieuwe content aanlevert. Ontdek hier onze favorieten van de maand juni. 

BLACK MIRROR (seizoen 5) - 5 juni 

Lees ook: Netflix komt met grote verandering

In dit gloednieuwe seizoen van Black Mirror heeft opnieuw elke aflevering een verhaal op zichzelf. En wat dit seizoen misschien extra leuk maakt is dat Miley Cyrus een rol vertolkt.

DESIGNATED SURVIVOR (seizoen 3) - 7 juni 

Designated Survivor is terug! In juni kun je genieten van een gloednieuw seizoen. In deze politieke dramaserie is de president veel van plan met zijn land. Benieud? Wij zeker!

I AM MOTHER – 7 JUNI

In deze spannende sciencefiction film wordt een meisje opgevoed door een robot. Deze robot werd geprogrammeerd om de aarde weer te voorzien van nieuwe levens na vernietiging. Maar spreekt deze robot wel de waarheid?

3% (seizoen 3) - 7 juni

In deze eerste Braziliaanse dramaserie, die zich in de toekomst afspeelt, is er een groot verschil binnen de samenleving tussen arm en rijk. De elite, oftewel de 3%, woont op een paradijseiland en de rest van de bevolking wil daar graag bij horen. Maar in hoeverre zijn zij bereid om dit te bereiken?

MURDER MYSTERY - 14 juni

Deze maand kunnen we opnieuw genieten van een film met Jennifer Aniston. In deze nieuwe film gaat een stel (Jennifer en Adam Sandler) op vakantie naar Europa waar ze uitgenodigd worden op een jacht van een miljonair. Wanneer deze miljonair wordt vermoord worden zij gezien als hoofdverdachten. 

LEILA - 14 juni

Leila is een Indiase sombere Netflix Original dat is gebaseerd op een boek. Leila volgt het verhaal van Shalini die haar vermiste dochter probeert te vinden.

DARK (seizoen 2) - 21 juni

Als je van mystery en breinbrekende series houdt, dan wil je dit zien. Vier families gaan op zoek naar een vermist kind waar ze een groot mysterie ontrafelen. Eind juni komt het tweede seizoen uit, dus als je 'm nog niet kent kun je gelijk bingewatchen

Tekst: Mahé Bouwman | Beeld: Black Mirror, YouTube 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5df4d609332f3', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });