Victoria Beckham drinkt ‘moon’ water als detox drankje en dit is het

Oké....

Lees ook

Wat doe je als je een top zakenvrouw bent en op zoek bent naar rust? Inderdaad, het vliegtuig pakken en een week vertoeven in een wellness resort. Althans, als je Victoria Beckham heet en dus genoeg knaken hebt om dit te kunnen veroorloven. Wij zijn nog wel even zoet met onze homemade maskertjes

Minibreak 

Lees ook: 5 fouten die we maken bij het reinigen van ons gezicht

Posh Spice verbleef een week in het Lanserhof Tegernsee in Duitsland, voor een detox retraite. Enne, haar verblijf omvatte onder andere het eten van veel vitaminen, fietsen door een bergachtige omgeving én het drinken van maanwater. Je leest het goed, maanwater! 

Instagram Stories 

De modeontwerpster deelde een video op haar Instagram Stories. “Ik ben hier op Lanserhof en ik moet eerlijk zijn, het is veel leuker dan ik had verwacht. Ik heb mijn toiletspullen uitgepakt. De badkamer is dus super nice. Ik verwachtte iets meer ziekenhuis stijl, dus dit is echt een aangename verrassing en ik sta te popelen om wat rust te nemen, een aantal geweldige behandelingen te krijgen en het te gaan verkennen”, aldus Victoria

Maanwater 

Wat ze ook liet zien, was iets waar we nog nooit eerder van gehoord hebben. Namelijk “maanwater” en dit wordt alleen bij onze oosterburen, in München, geproduceerd.

Ze schreef het volgende: “Ik ben hier bij Lanserhof in Duitsland, en ze hebben me net dit water gegeven, dat speciaal water is. Het wordt lokaal geproduceerd, hier in München, maar alleen tijdens de volle maan. Blijkbaar is dit zeer gezond water dat geweldig is voor de huid. Waar ga ik dit vandaan halen als ik Duitsland verlaat?”

Dat vragen wij ons ook af, maar veel belangrijker nog: zal het echt voor een betere huid zorgen? Wij zijn benieuwd! 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 Bron: Glamour UK | Beeld: BSR 

Laatste nieuws

Zie ook