Romy Monteiro afgevoerd met ambulance

Heftig!
  • Celebrity
  • Redactie Marie Claire
Romy Monteiro afgevoerd met ambulance

Zangeres Romy Monteiro is afgelopen zondag gecrasht op Circuit Zandvoort, waar zij meedeed aan de Ladies GT Race. Haar auto sloeg twee keer over de kop en kwam op het asfalt tot stilstand.

Ziekenhuis

Een woordvoerder van de Jumbo Racedagen laat weten dat Romy continu bij kennis is geweest en dat ze ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. "We nemen altijd het zekere voor het onzekere", legt ze uit.

Goed vanaf gekomen

Romy laat al snel aan haar fans weten dat het goed met haar gaat. ''Het gaat goed, ik ben niet ernstig gewond, ook al zou je dat wel denken na de beelden van de crash online. Met 120 kilometer in een muur crashen en een paar keer over de kop, het is niet niks", schrijft ze op Instagram. "Ik ben er goed vanaf gekomen met wat kneuzingen en blauwe plekken", schrijft ze verder. Ook bedankt ze de hulpverleners.

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Bron: Grazia | Beeld: BSR 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5da8912900d7e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });