Het internet is in de ban van deze 'holy grail' mascara

Hierna wil je nooit meer iets anders.
  • Beauty
  • Redactie Marie Claire
Het internet is in de ban van deze 'holy grail' mascara

Een Japanse mascara neemt het internet over. Mensen praten vol lof over het product die je wimpers lang en krullend maakt, zelfs als je het in de avond weer verwijderd hebt. Het cult product is van het Japanse merk Isehan Cosmetics

Beauty addicts 

Lees ook: Waarom slapen met mascara op nog veel erger is dan je denkt

Op grote platforms als Amazon, Reddit en MakeupAlley geven beauty addicts hun ongezouten mening. En over de waterproof mascara Kiss Me Heroine wordt wel heel veel geschreven. Het product heeft zich te weten onderscheiden, ondanks de amateuristische verpakking en het onbekende merk. 

Krul 

Wat het product zo onderscheid van de rest? Kiss Me Heroine schijnt het vermogen te hebben om je wimpers met het borsteltje te krullen en dit zou heel de dag blijven zitten. "Houdt de krul voor urenlang vast. Het is het enige dat mijn korte, rechte Aziatische wimpers zichtbaar maakt. Zelfs als de rest van mijn make-up weg is, zien mijn wimpers er nog steeds hetzelfde uit", schrijft een Reddit gebruiker. 

Nadeel

Helaas zou het product een nadeel hebben, en dat is dat je de mascara er niet zo makkelijk van af krijgt. "Het enige nadeel is dat het nogal een klus is om het er van af te halen. Andere gebruikers van deze mascara zullen je hetzelfde vertellen", aldus een recensie. 

Het product zelf proberen? De Kiss Me Heroine Long And Curl Super Waterproof Mascara is helaas niet in Nederland te koop. Maar, je kunt 'm uiteraard wel bestellen op verschillende sites. 

      Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door heroine make/ヒロインメイク(公式) (@heroinemake) op

Bron: InStyle | Beeld: Jason Lloyd-Evans