Kim Kardashian onthult stiekem de naam van haar pasgeboren zoon

Fans weten het zeker.

Vorige week onthulde Kim Kardashian dat haar baby, die ze via een draagmoeder heeft gekregen, gezond is geboren en nu veilig bij haar thuis is. Het is het vierde kind voor de reality-tv ster en haar man Kanye West. Op Twitter onthulde ze al dat het een jongetje is. Fans denken nu dat ze ook stiekem de naam hebben verklapt.  

Theorie

Lees ook: Kim Kardashian wordt advocaat

Natuurlijk duurde het niet lang voordat fans alle feiten uit hadden gevogeld en de naam van het jongetje beweerden te weten. En dit aan de hand van een Instagramfoto van de babyshower. “We vierden de komst van onze baby boy nog geen week geleden en nu is hij hier! Hij is zo perfect! Hier wat foto’s van mijn CBD babyshower. Ik was zo gespannen maar dat bleek niet nodig te zijn, hij is de meest rustige en relaxte baby die ik ooit heb gehad en iedereen houdt zielsveel van hem”, schrijft Kim erbij.

Emoji

Het bericht sloot ze af met een beer-emoji. En aangezien de babyshower niks met beren te maken had, wisten fans het zeker. De kleine heet Beer of Teddy. De ster voegde de smiley ook toe aan een tweet over de shower. Toeval? We think not.

Bron: Marie Claire AUS | Beeld: BSR, Twitter, Instagram

Laatste nieuws