Dit anti-aging serum is als botox in een flesje

Well, hello!

Wij zijn van mening dat ‘lijntjes’ een teken zijn van een goed leven. De lachrimpels rond je ogen en vouwen aan de weerszijden van je mond zijn slechts een bewijs van positieve ervaringen die je gehad hebt. We worden nu eenmaal ouder, en eigenlijk is dat een heel mooi proces. Maar, er zijn velen die deze lijnen zien als een herinnering dat we niet meer zo jong zijn dan dat we ooit waren. 

Serums

Lees ook: Met deze tips krijg je een mooiere huid terwijl je slaapt

Serums kunnen het antwoord zijn voor een ‘elastischere’ huid. Het goedje staat namelijk bekend om de sterke concentratie aan voedingsrijke ingrediënten.

Botox in a bottle 

Sinds er honderden serums op de markt bestaan, testen beauty addicts het liefst van alles uit. Enne, er kwam er een naar voren waarvan er wordt gezegd dat het “botox in een flesje” is. Het wondermiddel is die van skincare merk Juara en dan de Clove Flower and Turmeric Anti-Aging Serum. “De belangrijkste reden dat ik dit product uit de duizenden andere opties koos, is omdat Juara bekend staat om het weglaten van geuren, kleurstoffen en agressieve chemicaliën voor een meer natuurlijke behandeling”, vertelt Victoria Moorhouse, beauty editor van InStyle. Het ingrediënt bestaat onder andere uit kruidnagel en kurkuma. En dat laatste is volgens haar een “super ingrediënt” dat haar aandacht trok. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door JUARA Skincare (@juaraskincare) op

Bron: My Domaine, InStyle | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram

Laatste nieuws