Internet in de ban van micro-naaldmasker

Durf jij het aan?

Als je geen fan bent van naalden, krijg je waarschijnlijk de kriebels van het idee, maar voor degenen die daar geen last van hebben, zou dit masker een heel goede uitkomst kunnen zijn.

Patches

Lees ook: Zien: je kunt nu lipstick laten tatoeëren

Het nieuwe Australische merk Vice Reversa, heeft micro-needle skin-fix patches gelanceerd. Op dit moment zijn er twee soorten patches: één voor het voorkomen van vlekjes en één voor het opvullen van je huid. Heb je dus geen tijd voor een bezoek aan de schoonheidssalon, dan kun je het voortaan gewoon thuis doen.

Extreem fijn

Elke patch bevat duizenden microscopische ingrediënten die zich tot 380 micro-fijne naalden uitkristalliseert. Zo fijn dat je het niet eens zou moeten voelen. Wanneer je het op de huid plaatst, beginnen de ingrediënten op te lossen, waardoor het beter zal voelen dan een normaal gezichtsmasker. In die fijne deeltjes zit hyaluronzuur, aminozuren en peptiden om de huid te verhelderen, de elasticiteit te verbeteren, te hydrateren en fijne lijntjes en rimpels te vervagen. 

Vegan

Binnen 24 uur na de lancering was het masker uitverkocht, maar gelukkig is het nu alweer online verkrijgbaar. En nog een pluspunt van de patches: Ze zijn helemaal vegan en bevatten geen parabenen, conserveermiddelen, additieven of geurstoffen. Dus, waar wacht je nog op? 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door VICE REVERSA (@vice.reversa) op

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock 

Laatste nieuws