De 7 betaalbare beautyproducten waar celebs bij zweren

You're welcome.

De schoonheidsgeheimen van modellen en beroemdheden willen we maar al te graag weten. Ook gedacht dat A-listers altijd de duurste producten in huis hebben? Niets is minder waar, want ook celebs zijn fan van budgetvriendelijke beautyproducten

Gigi Hadid 

Lees ook: Bye, bye trieste lokken! Dit goedje zorgt voor een vollere haardos

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Waar Gigi haar gezonde glowy skin aan te danken heeft? Aan de Fresh Skin abrikozen scrub van St. Ives. “Het is een blijvertje, simpelweg omdat het de beste is”, aldus het topmodel. De scrub is perfect voor de gevoelige huid, omdat hij diep scrubt zonder de huid te irriteren of uit te drogen. Voor €9,95 (online) kun je ‘m in huis halen. 

Shay Mitchell 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Shay Mitchell (@shaymitchell) op

Niets is meer bevredigend dan het verwijderen van een pore strip om het vervolgens te inspecteren hoeveel smurrie er van af is gekomen. Pretty Little Liars ster Shay Mitchell deelt deze voldoening en zweert bij de diep reinigende strips van Bioré. Haar ultieme tip? “Voor een tijd haalde ik het er verkeerd van af, ik verwijderde het van de ene naar de andere kant. Maar, je zou het dus eigenlijk met beide vingers aan beide uiteinden er in één beweging af moeten halen.”  

Kylie Jenner 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Een van Kylie Jenner’s favoriete producten om haar huid gehydrateerd en smetvrij te houden is de L’Oreal Paris Pure-Clay Mask Detox and Brighten masker. 

Rosie Huntington-Whiteley 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rosie HW (@rosiehw) op

Als je Rosie Huntington Whiteley’s lip signature wil imiteren, dan is de Burt’s Bees Naturally Tinted Lip Balm misschien wel het product voor jou. Het supermodel geeft toe dat ze kiest voor de Burt’s Bees lipbalm boven dure lippenstift. “Ik ben geen groot fan van lippenstift omdat ik het haat dat je het elke vijf minuten moet bijwerken. Ik blijf in plaats daarvan bij een getinte lippenbalsem, zoals Burt’s Bees.”

Kim Kardashian 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

De realityster slash ondernemer slash rechtenstudent, heeft onlangs in haar app aangegeven dat ze ook een fan is van de cult favoriet namelijk L’Oreal Voluminous Mascara. “Het heeft de perfecte zwarte tint en het lift elke wimper echt op. Het is perfect voor een alledaagse look of breng ‘m meerdere lagen aan voor een meer drama look”, schreef ze. 

Meghan Markle 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle_official) op

Voordat Meghan hertogin werd, onthulde ze haar belangrijkste schoonheidsritueel. Namelijk de Q10 Plus Skin Firming Body Lotion van Nivea. “Ik gebruik dit regelmatig. Het is eerlijk gezegd mijn favoriete lotion op de markt, het is zo betaalbaar en het laat mijn huid er geweldig uitzien. Ik zou er een hele koffer van kunnen kopen.” No need, wij zijn al om! 

Jenna Dewan 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jenna Dewan (@jennadewan) op

Actrice Jenna Dewan begrijpt het satisfying gevoel van het ontdekken van het perfecte product voor een goede prijs. “Ik hou van Maybelline volumizing mascara. Het zit in een gele fles en die mascara is beter dan elke mascara die je in een warenhuis krijgt. Ik ben een van die meisjes die naar een drogisterij gaat en te veel geld uitgeeft. Ik kom voor één ding en ik vertrek met 20 producten.”

Bron: Marie Claire AU | Beeld: BSR

Laatste nieuws