The bigger the better: dit zijn de nieuwe zonnebrillentrends!

De nieuwste trends.

Lees ook

Als er één trend is die ieder jaar verschilt is het die van de zonnebrillen en ook dit jaar is het weer zover. Wil jij nog een modelletje aanschaffen? Check dan hier de nieuwste trends.

Cat eye

Lees ook: hier kun je zonnebrillen van Céline, Saint Laurent en Prada kopen voor €90

Deze bril heb je in alle soorten en maten en zijn echte klassiekers. Vorig jaar waren ze al te zien, maar dit jaar komen ze terug en worden ze iets creatiever en eigentijds gemaakt. De brillen hebben een hoekige bovenkant. Het is alleen niet zo dat deze bril bij iedereen even mooi staat.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door vikiedlinger (@vikiedlinger) op

À la Lennon

De naam komt af van zanger John Lennon. Hij droeg ze ook altijd. De ronde bril met een fijn montuur. Het doet je waarschijnlijk meteen denken aan de seventies. Tegenwoordig is hij niet meer alleen op verkleedfeestjes te zien, maar wordt hij ook in het echt gedragen. Hij is er in het klein of groot en in alle kleuren.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door MICHELLE POLEFITDUBAI (@michelle_polefitdubai) op

Back to the future

Over deze bril zijn de meningen nogal verdeeld. Veel sterren dragen ze, maar nuchtere Nederlanders durven het niet aan. Het is een klein, dun brilletje met superfijne glazen, waarbij je ogen zelfs nog te zien zijn. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Doorkijkbril

Dit exemplaar is al een tijdje in het modebeeld te zien en is nog steeds een trend. De bril waarbij je door een kleurtje gewoon je ogen kan zien door de lichte glazen. Je kan met deze bril op dus niet stiekem iemand begluren, want je kan gewoon oogcontact maken. Ook deze bril is meer voor de sier dan voor de zonbescherming.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Ottica Buono Laura (@otticabuono) op

Het zonnescherm 

Met deze gigantische zonnebril op weet je in ieder geval wel dat je opvalt. Dit is een grote zwarte bril die lijkt op een mix van een skibril en slaapmasker. Wel wat heftig, maar bij deze kun je er wel zeker van zijn dat je ogen (en de rest van je gezicht) worden beschermd tegen de zon.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SportChic.ru (@sportchic.ru) op

Witte rand

Deze bril was een tijdje geleden helemaal uit het modebeeld verdwenen en is sinds vorig jaar weer terug. Een zonnebril met een witte rand. Deze zijn er in alle soorten. Rond, cat eye en vierkant. Het is misschien wat opvallend en even wennen, maar het is weer helemaal hip.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Bron: Beau Monde | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook