Van deze tattoos hebben mensen het meest spijt

Hier hebben mensen het meest spijt van.
Van deze tattoos hebben mensen het meest spijt

Op het moment zelf lijkt het misschien een heel lief gebaar, maar denk toch even een tweede keer na voor je een naam laat vereeuwigen op je lichaam. Een naam-tattoo blijkt namelijk de nummer één betreurde tatoeage te zijn.

Permanent

Lees ook: De geheime tattoo die Angelina Jolie voor Brad Pitt liet zetten

Tatoeages worden steeds meer mainstream en vervangen soms zelfs trouwringen in een relatie. Kijk maar naar JAY Z en Beyoncé. Als aandenken aan hun trouwdag hebben de twee een matching tattoo op hun ringvingers laten zetten. Toch is het belangrijk om te onthouden dat tattoos permanent zijn en relaties niet altijd... Uit onderzoek van Pourtsmouth University blijkt dat 31 procent van de mannen hier spijt van heeft en 24 procent van de vrouwen. Als je van plan bent om de liefde tussen jou en je partner op deze manier te vereeuwigen, denk nog eens na over het feit dat zoveel mensen spijt krijgen van zo’n tattoo.

Regrets

Namen zijn niet de enige regrets. Tribalpatronen, sterren en Aziatische tekens staan ook hoog op de lijst. Uit het onderzoek bleek dat bijna alle mensen die spijt hadden, niet goed over de tattoo hadden nagedacht. Ruim een kwart van de vrouwen was simpelweg uitgekeken op hun tattoo en 23 procent vond het lelijk dat de kleur vervaagde. Andere mensen hebben later spijt, omdat ze zich veroordeeld voelen of minder snel aangenomen worden.

Goed om te weten: vrouwen hebben vaak spijt van hun onderrug tatoeage en mannen op hun onderarm. Ook de bovenrug, borst en schouders blijken niet de beste plekken te zijn voor tatts. Begin je al te twijfelen aan jouw tattoo-wens?

Bron: Daily Mail | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f00f886bfbc3', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });