Michelle en Barack Obama maken Netflix serie over mode

Kijktip!

Eerder werden we al enthousiast gemaakt met het nieuws dat Michelle en Barack Obama series en content gaan produceren voor Netflix. Nu ze een paar producties hebben onthuld, kunnen we al helemaal niet meer wachten. De voormalige president en First Lady zullen namelijk een serie uitbrengen over de modewereld.

Zeven projecten

Lees ook: Dit ene onverwachte ding hebben queen Elizabeth en Michelle Obama gemeen

Volgens Higher Ground, het productiebedrijf van de Obama’s, werkt het koppel aan zeven projecten die zullen gaan over ras, klasse, democratie en burgerrechten. De documentaires, series en films beloven iedereen op te voeden, te verbinden en te inspireren.

Bloom

Ze hebben nu bekendgemaakt een dramaserie over de modewereld in New York te releasen. De serie heet Bloom en laat de hindernissen zien waar vrouwen en gekleurde mensen vlak na de Tweede Wereldoorlog mee te maken hadden. Over de cast is nog niet veel bekend, maar er wordt gespeculeerd dat Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale een grote rol zal spelen. Wel weten we dat de Oscar-bekroonde scenariste Callie Khouri, de executive producer is. Wanneer de serie te bekijken is, is vooralsnog niet bekendgemaakt. 

Bron: NU | Beeld: BSR

Laatste nieuws