7 opvallende schoenentrends waar je aankomende zomer niet omheen kunt

More is more.

Geef een eyecatching effect aan je outfit door deze te combineren met schoenen van de laatste trends. ‘Hoe opvallender, hoe beter’ en ‘knallend en opvallend’ zijn dé termen om deze trends samen te vatten.

Western boots

Lees ook: Zien: deze sustainable kledingmerken wil jij in je kast hebben hangen

Deze in het oog springende trend gaat nu al viraal. Cowboyboots staan nog steeds in de spotlights deze zomer. Deze stoere laarsjes mogen niet in jouw garderobe ontbreken, je kunt ze overal onder dragen en eindeloos variëren met het model en de kleur.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Angelica Blick (@angelicablick) op

Chunky sneakers

Qua sneakers lijkt er weinig te veranderen in vergelijking met het najaar: de ietwat lompe en chunky trend blijft nog steeds. Echter zal de kleur wit er dit jaar niet meer met de eerste prijs vandoor gaan, het draait allemaal om kleur, kleur, kleur.  

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev) op

Schoenen met dierenprint

Niet alleen in tops en broeken, maar ook in schoenen zie je dit weer vaak op straat. De dierenprint trend houdt niet op! Vooral slangenprint en luipaardprint zijn de trend van dit moment. Alles mag extravagant!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Style Stalker (@thestylestalkercom) op

Doorzichtig

De modewereld heeft besloten dat transparantie dit jaar helemaal in is. Misschien heb je deze trend al gezien bij tassen. Maar, ook ook schoenen zijn nu gemaakt van doorzichtig plastic. Met deze glazen muiltjes, voel je je net Assepoester. We betwijfelen het alleen of het ook wel comfortabel zit. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Billini Shoes (@billinishoes) op

Opvallende hakken

Deze zomer ga je geen standaard naaldhakken zien. Merken uit het hogere segment spelen op deze trend in door high heels te laten ontwerpen waarvan de hakken aparte vormen hebben, bijna als kleine kunstwerkjes.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

Drukke prints

Ook shoes met een andere drukke print doen het goed. Wees niet bang om je schoenen de eyecatcher van je outfit te laten zijn. Vooral bloemenprints werken goed voor een zomer sfeertje. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Style Nomad | Sandra Nilsson (@thatstylenomad) op

Een opvallende kleur 

Na al deze opvallende trends mist er nog maar één ding: een felle kleur. Hoewel pastels het ook goed doen, is neon nog steeds een trend dat voortzet. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door TIENDA DE SNEAKERS Ⓢ. (@sneakerschilefamily) op

 Bron: Beau Monde | Beeld: Jason Lloyd-Evans, Instagram 

Laatste nieuws