5x summerproof bij de schoonheidsspecialist

Laat de zon maar schijnen!

Ineens was ‘ie er: die eerste dag dat je met blote benen de deur uit kon. Alles leuk en aardig, maar misschien was je lijf er nog niet zo 1, 2, 3 klaar voor. Plan snel een bezoekje aan de schoonheidsspecialist voor één – of meer – van deze treatments waarmee je in mum van tijd summerproof bent.

1. De voeten

Lees ook: 8 tips voor een stralende huid

Een ondergeschoven kindje tijdens de winter, maar juist je paradepaardje in de zomer, want: sandaaltjes vragen om gelakte nagels. Draag je veel hakken? Grote kans dat je last hebt van eeltvorming op je tenen en het voorste gedeelte van je voeten. Even laten fixen, zodat je met poezelige voetjes je sandalen in kunt. Gellak erop, dan hoef je er ook meteen een paar weken niet meer naar om te kijken.
Classic pedicure met gellak, € 47,50

2. De tan

Hebben je benen en armen al maanden geen enkele zonnestraal gezien? De zonnebank is een no-go, want: slecht voor je huid, dus niet doen. Kies voor een spray tan om die eerste zomerse dagen toch met een gezond kleurtje door te komen.
Spray tan full body, € 37,50

-Tekst gaat verder na beeld- 

3. De wimpers

Als je tijdens een zon- en strandtripje het liefst mascara wilt skippen, is het verven van je wimpers een goeie optie. Wimperverf blijft over het algemeen een aantal weken zitten, perfect dus voor tijdens je vakantie.
Wimpers verven, € 7,50 in combinatie met een gezichtsbehandeling

4. De benen

Hoe lekker als je weken lang niet hoeft te scheren. Laat benen, oksels en bikinilijn waxen om tot wel weken van ongewenst haar af te zijn. Even door de pijn heen bijten, maar dan heb je ook wat.
Waxen bikinilijn, benen en oksels, € 79

5. Het gezicht

We snappen dat je in de zomer een gezond kleurtje in je gezicht wilt opbouwen. Doe dat wel op een verantwoorde manier door je meerdere keren per dag opnieuw in te smeren met een zonnefactor. Een kleurtje bouwt zich makkelijker en bovendien gelijkmatiger op als dode huidcellen zijn verwijderd. Een goeie facial is dus aan te raden. Vraag je schoonheidsspecialist om een milde treatment. Na ingrijpende peelings kun je de zon beter even vermijden.
Facial treatment, 60 minuten, € 69,50

Je boekt al deze treatments bij MJ Amsterdam. De salon op IJburg is al jaren een begrip in de stad, en de vestiging op de Ceintuurbaan viert bijna z’n eerste verjaardag. Check de site voor meer info.
 
 
Tekst: Marjolein Vermeij | Beeld: MJ Amsterdam, Jason Lloyd-Evans

Laatste nieuws