Dit is waarom echtscheiding van Adele 180 miljoen gaat kosten

Er hangt een flink prijskaartje aan.
Dit is waarom echtscheiding van Adele 180 miljoen gaat kosten

Vorige week vrijdag kwam het trieste nieuws naar buiten dat het huwelijk van Adele en Simon Konecki na acht jaar op de klippen is gelopen. De scheiding zou naar verluidt komen doordat de legendarische zangeres ''te succesvol" werd in haar carrière. 

Overvolle agenda

Lees ook: Oh no! Adele stopt met optreden

Het nieuws blies het internet omver, en dit is nog zacht uitgedrukt. Nu onthult People dat de reden van de breuk met Adele’s succesvolle carrière te maken heeft. De 15-voudige Grammy-winnares zou het te druk hebben en hierdoor zou het stel uit elkaar gegroeid zijn. “Hij vond het niet erg om op de achtergrond te blijven. Maar, toen Adele alsmaar populairder werd en een overvolle agenda kreeg, vervreemden de twee van elkaar”, aldus een bron aan People.

Zoontje

Hoewel het klinkt als een dramatische breuk, verzekerde de bron dat er geen sprake is van haat en nijd. “Hun huwelijk was fantastisch maar nu hebben ze besloten dat het niet meer gaat werken.” Het voormalige stel heeft een zoon genaamd Angelo (6), en voor zijn bestwil willen ze een rustige echtscheiding. Ze zouden er alles aan doen om hem samen liefdevol op te voeden. “Ik kan me niet voorstellen dat dit een rommelige scheiding wordt, ze zijn zo voorzichtig met hun zoon.”

Prijskaartje

Een andere speculatie die de gemoederen flink bezig houdt gaat over de huwelijkscontracten. Als deze niet zijn opgesteld, kan het Adele zo’n 180 miljoen dollar kosten. Dit omdat Simon dan in aanmerking komt voor de helft van haar verdiensten tijdens hun tijd samen. Geruchten doen flink de ronde, maar deze informatie houden de twee natuurlijk voor zichzelf.  

Bron: Cosmopolitan US | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc72e8746dfa', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });